🔥 Azi Probez 🥓 Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Am testat Xiaomi Mi Smart Air Fryer, o friteuza cu aer care este un aparat de bucătărie destul de curios.

Design elegant si discret mână de la mână cu Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Unul dintre lucrurile mele preferate despre dispozitivele Xiaomi este designul lor. În acest caz, avem un element alb care este puțin mai mare decât o cafetieră cu filtru și are o suprafață netedă, ușor de curățat.

Partea frontală are un mâner pentru a scoate coșul de gătit și un disc cu ecran de informații. Lângă e un buton de pornire/oprire, care necesită puțin mai multă atenție și din când în când încerc să pornesc friteuza cu cadranul. În spatele Xiaomi mi smart air fryer există doar orificii de aerisire.

Coșul are un suport și podea detașabile, care sunt perfecte pentru a pregăti mai multe mese și pentru a curăța temeinic acest articol. A trebuit să curățăm această zonă de fiecare dată când o folosim.

În cutie veți găsi manualul, un suport de gătit și friteuza. Și clasica carte de bucate? Nu vine pe hârtie, dar în aplicație ai rețete grămadă.

Video scurt de prezentare https://www.youtube.com/shorts/n4uryi1w4Dk

Preț și unde o putem cumpăra

  • Pe magazinul oficial (pe acest link) nu este prețul cel mai redus
  • La Vodafone putem să avem acest aparat la un preț de 3,5€ lunar dacă facem un abonament RED 9 la ei.

 

Xiaomi MI Air Fryer

499,99 Lei (Se poate în rate)

419,90 Lei (rate disponibile)

456,58 Lei + 30 Lei taxe curier

345,41 Lei (la acest preț se aplică 10 % reducere)

345,41 Lei (la acest preț se aplică 10 % reducere)

Mai mult decât prăjirea cu aer

cum funcționează Xiaomi Mi Smart Air Fryer
cum funcționează Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Dispozitivul este destinat să înlocuiască friteuza, dar se pare că mâncarea nu este aceeași. Acum putem adăuga si alte funcții, precum prepararea iaurtului sau decongelarea, deși gătirea este cea mai comuna.

Folosește aproximativ 1,2 kWh de energie, ceva mai puțin decât un cuptor obișnuit, cam la fel ca o friteuză sau o tigaie cu aceeași dimensiune a coșului pe care îl are.

Dacă aveți o bucătărie de designer, friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer se va potrivi ca o mănușă. Desigur, într-o bucătărie cu un blat respectabil, pentru că nu este tocmai mic. Partea bună este că datorită formei de prismă dreptunghiulară și cât de bine izolează șasiul de interior, îl poți depozita fără nicio problemă într-un dulap până data viitoare. Deși te-am avertizat deja că este mai bine să-l lași aproape pentru că vei profita de el.

Articol Relaționat:

Xiaomi Smart Blender. Este 1 “INTELIGENT”

O aplicație versatilă

La fel ca întregul ecosistem Xiaomi, Friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer vine și cu o aplicație care vă permite să o controlați de pe telefon, pe lângă faptul că o operați printr-un cadran.

aplicația pentru a controla friteuza de xiaomi

Cel mai interesant lucru la această aplicație este că putem vedea rețetele și le putem folosi pentru a seta timpul necesar de gătire.

Totuși, în cazul meu, am avut probleme cu configurarea acestuia, deoarece semnalul de internet wifi nu este așa bun la mine în bucătărie. In cazul telefoanelor mobile semnalul este ok dar se vede traba că antena wifi este de o capacitate mai redusă și are nevoi de un semnal destul de puternic pentru a funcționa în condiții optime.

Desi il poți folosi fără aplicație, treaba este să utilizezi conectivitatea pentru a-l folosi de pe mobil. De fapt, dacă arunci niște aripioare de pui (sau orice altă rețetă, dar puiul este grozav) în coș înainte de a merge la muncă, poți să-l aprinzi în drum spre casă și să le mănânci proaspete. Sau pur și simplu pentru a accesa cartea de rețete.

Schimbând forma de a găti

Pentru toți aceia care întreabă: Nu, prăjirea fără ulei (sau cu aer) nu este același lucru cu prăjirea cu ulei. Acest lucru poate părea evident pentru oricine l-a folosit, dar mulți cred că aceste produse sunt înlocuitori demni de luat în considerare.

coșul friteuzei de la Xiaomi
  • Conducte inovatoare cu nervuri Pentru o circulație sporită a aerului și o încălzire uniformă.

Din experiența mea, este mai mult un înlocuitor de cuptor decât o friteuză. De fapt, mâncarea este la fel ca atunci când coacem: chiftele, crochete etc.

Cert este că au fost mai multe ocazii în care am fost nevoită să schimb rețetele pentru a folosi acest aparat, și asta mă cam enervează. Trebuie să înțelegem că, dacă vom folosi o friteuză cu aer, asta înseamnă că va trebui să o facem diferit.

Acesta nu este neapărat un lucru rău. De exemplu, vom folosi mai puțin ulei, care este mai sănătos, și vom fi mai puțin murdari, ceea ce îmi place foarte mult.

Nu este mai dificil decât spălarea unei tigăi.

Ca un bun gastronomic, am o bucătărie plină de gadgeturi. Unele au devenit esențiale iar altele… altele ocupă spațiu în dulap. Linia fină care marchează frecvența de utilizare este în cele mai multe cazuri spălarea lor, sau ce este la fel, cât de obositoare este curățarea lor.

Nu este cazul cu friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer. Exteriorul poate fi spălat cu o cârpă umedă și odată ce coșul a fost scos, îl puteți separa pentru a spăla partea inferioară în mașina de spălat vase și șasiul cu apă și săpun ca și când ar fi o tigaie fără prea multe complicații. De asemenea, puteți pune suportul în mașina de spălat vase fără nicio problemă.

friteuza fara ulei de la xiaomi

Concluzia: în unele cazuri, merită.

Acum am o bucătărie cu cuptor și fără friteuză (adică fără cea tradițională de ulei) pentru că nu mănânc prăjit acasă. Acestea fiind spuse, folosirea unei friteuze pentru mine înseamnă mai mult să încerc rețete noi decât să gătesc rețete pe care le făceam înainte.

Acesta este principalul lucru, gătitul diferit, poate mai sănătos, dar uneori mai restrictiv. Cu toate acestea, nu putem trece cu vederea posibilitatea de face o parte din mâncăruri pe Xiaomi mi smart air fryer și le vom putea termina pe alta. Pregătiți, de exemplu, garnituri de cartofi sau paste la cuptor pentru diverse feluri de mâncare.

Este adevarat ca nu este un electrocasnic mic, dar a reușit sa lase cuptorul pe fundal in afara de a face pizza sau fripturi si de a reduce rolul tigăii.

Gătitul cu această friteuză cu aer este curat și rapid: nu există stropi de ulei și în timp ce faci aripioare de pui îți poate dura o oră în total în tigaie sau la cuptor, cu el vei petrece mai puțin de jumătate din timp. Față de primul, câștigi la autonomie și al doilea, la consum de energie.

Că este suficient să adaugi câteva picături de ulei sau mai bine, să-l pulverizezi, este și o veste bună din punct de vedere caloric.

Așa cum am observat deja pe parcursul recenziei, această friteuză cu aer conectată este ușor de utilizat pentru oamenii tehnologici, dar dacă nu este cazul, probabil că vor lipsi mai multe panouri clasice și cartea de rețete din hârtie. Dar totul este o chestiune de îmbrăcat.

Dacă îi cântărim designul, puterea, dimensiunea și prețul, Xiaomi Mi Smart Air Fryer este postulat drept unul dintre cele mai complete și atractive modele din sector.

🔥 Azi Probez 🥓 Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
%d blogeri au apreciat: