Metoda de sp─âlare a friteuzei cu aer care O POATE DISTRUGE

Din ce ├«n ce mai mul╚Ťi utilizatori avertizeaz─â pe re╚Ťelele de socializare despre daunele acestui truc

Friteuza cu aer este unul dintre cele mai murdare aparate de buc─ât─ârie. Contactul s─âu continuu cu alimentele ╚Öi temperaturile ridicate la care func╚Ťioneaz─â ├«nseamn─â c─â buc─â╚Ťile de m├óncare ╚Öi resturile care sunt foarte greu de cur─â╚Ťat de obicei se lipesc de ea. Pentru a o face s─â str─âluceasc─â, mul╚Ťi utilizatori ai re╚Ťelelor sociale precum TikTok au popularizat un truc de cur─â╚Ťare care la ├«nceput pare foarte eficient. Desigur, sunt din ce ├«n ce mai multe voci care asigur─â c─â aceast─â metod─â poate deveni cel mai mare du╚Öman al friteuzei.

Care este trucul viralizat?

Trucul este o chestiune atât de simplă încât tot ce trebuie să faci este următorul lucru:

  • lua╚Ťi cutia din friteuz─â ╚Öi ad─âuga╚Ťi c├óteva pic─âturi de detergent.
  • Apoi trebuie s─â-l umple╚Ťi cu ap─â. Dac─â este posibil, mai mult de jum─âtate.
  • ├Änchidem ╚Öi punem friteuza la lucru la 200 de grade timp de patru minute.
  • Rezultatul la prima vedere este incredibil.

sp─âlarea friteuzei cu aer

Acest truc a devenit viral pe re╚Ťelele de socializare. Mul╚Ťi utilizatori au remarcat c─â ├«ntr-adev─âr face ca friteuza cu aer s─â arate absolut ca nou─â. ÔÇ×Este cea mai bun─â op╚ŤiuneÔÇŁ, subliniaz─â unii.

Mul╚Ťi utilizatori de friteuze cu aer au avertizat ╚Öi c─â respectarea acestui sfat poate deteriora dispozitivul. ÔÇ×Face╚Ťi tot ce manualul de instruc╚Ťiuni zice s─â nu face╚ŤiÔÇŁ, avertizeaz─â ei.

Din acest motiv, unii oameni atrag aten╚Ťia c─â cea mai bun─â solu╚Ťie pentru sp─âlarea friteuzei cu aer este s─â o faci dup─â fiecare utilizare. Folosirea h├órtiei de copt este un alt dintre cele mai frecvente sfaturi.

Friteuzele cu aer au devenit furori ├«n ultimii ani. Este o op╚Ťiune economica pentru g─âtirea alimentelor f─âr─â a folosi ulei, ceea ce face ca preparatele sa fie mai s─ân─âtoase.

De╚Öi pare a fi o inven╚Ťie recent─â, friteuzele cu aer sunt ├«n fabrica╚Ťie de ani de zile. De fapt, sistemul este acela╚Öi cu cel al unui cuptor. Desigur, cu anumite avantaje: fiind mai mic, ajunge la temperaturi ridicate ├«ntr-un timp scurt ╚Öi consum─â mai pu╚Ťin─â energie.

Metoda de sp─âlare a friteuzei cu aer care O POATE DISTRUGE

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
%d blogeri au apreciat: